Автобус Днепр - Трускавец (через Львов) 27.12.17 - билет всего за 120 грн!!!!

количество мест ограниченно,
выезд в 22:00 от касс цирка

(056) 790 97 68 (067) 779 779 4

Виза в Австрию

Оформление от недели.

Необхідні документи в Австрію:

Обов'язкові документи:

  • повністю заповнений (німецькою чи англійською мовою) та власноручно підписаний бланк заяви на оформлення візи (бланк див. нижче);
  • дві кольорові фотокартки (3,5 х 4,5), одна фотокартка прикріплена до бланку заяви, інша прикріплена тимчасово на зворотній стороні паспорта;
  • закордонний паспорт (термін дії паспорту має бути мінімум три місяці довше, аніж термін дії візи);
  • копія сторінки проїзного документа з персональними даними заявника (та сторінка, на якій знаходиться фото);
  • копії старих Шенгенських віз чи пред'явлення старих закордонних паспортів;
  • страховий поліс для подорожуючих, на випадок хвороби чи нещасного випадку (мінімальна сума покриття 30.000 євро);
  • оригінал укр.паспорту.


Додатково вимагаються:

1) для туристичних поїздок:

  • бронювання готелю та підтвердження про проплату (100% проплати);
  • підтвердження про наявність достатньої кількості фінансових коштів (підтвердження з банку, виписки з банківських рахунків і т. п.), довідка з місця роботи про заробітну плату (в оригіналі на бланку фірми) та копія трудового договору;
  • підтвердження про транспортний засіб (бронювання квитків туди та у зворотному напрямку).


2) для ділових поїздок:

  • підписане фірмою запрошення на фірмовому бланку в оригіналі, в якому вказані мета поїздки, дати поїздки та прізвище, дата народження та номер паспорту запрошеного ділового партнера (такі дані як "переговори, обговорення, службове відрядження" і т. п. не є достатніми), включно з зобов'язанням про юридичну відповідальність австрійської фірми;
  • довідка з місця роботи від українського роботодавця (в оригіналі на фірмовому бланку);
  • актуальна виписка з торгового реєстру підприємства, що запрошує;
  • kопія паспорту запрошуючої сторони;
  • водії міжнародних перевезень мають додатково надати підтвердження з АС МАПу (Асоціація міжнародних автоперевізників України).


3) для (приватних) гостьових поїздок:

  • ІD номер електронного запрошення, що складається з восьми цифр, (воно може бути зроблене запрошуючою особою у відповідній службі, що займається справами іноземців по місцю проживання (фремденполіцай) чи в магістраті);
  • підтвердження з місця роботи в Україні (в оригіналі, на фірмовому бланку).


4) транзитні поїздки:

  • копія візи в основну країну призначення;
  • копія авіаквитків;
  • aнкета.