Автобус Днепр - Трускавец (через Львов) 27.12.17 - билет всего за 120 грн!!!!

количество мест ограниченно,
выезд в 22:00 от касс цирка

(056) 790 97 68 (067) 779 779 4

Необхідні документи для оформлення єдиної Шенгенської візи в посольстві Латвійської Республіки в Україні:

  • Дійсний проїзний документ, термін дії якого перевищує термін запрошуваної візи не менше, ніж на три місяці і що містить не менш 2 вільних візових сторінок. При наданні документів громадянам України необхідно пред'явити також внутрішній паспорт. Якщо дитина до 16 років подорожує по паспорту одного з батьків, в паспорті має бути фотографія дитини і її дані.
  • Заповнена і особисто заявником підписана візова анкета. Окрема анкета заповнюється для дітей будь-якого віку.
  • Одна кольорова фотографія на білому фоні розміром 35х45 мм. Фотографія необхідна для кожної особи, що запрошує візу. Персонам, які носять окуляри, необхідно фотографуватися без окулярів.
  • Дійсний страховий поліс для тих, що виїжджають за кордон, термін дії якого співпадає з терміном запрошуваної візи і дійсний у всіх країнах Шенгенського договору. Сума страхового покриття повинна бути не менш 30000 EUR. Список акредитованих страхових компаній тут.
  • Номер запрошення, підтвердженого в Управлінні у справах громадянства і міграції МВС ЛР.
  • Підтвердження про наявність необхідних фінансових коштів (розмір фінансового підтвердження складає еквівалент 60 EUR на день): 
  • Довідка з місця роботи для всіх працевлаштованих громадян з вказівкою заробітної платні за останніх 6 місяців (приватним підприємцям необхідно надати копію свідоцтва про реєстрацію підприємства),або дорожні чеки,або виписку з банківського рахунку за останні три місяці.
  • Квитки або бронювання квитків в обидва напрямки.
  • Якщо поїздка здійснюється на особистому транспорті, необхідно пред'явити оригінали прав водіїв, технічного паспорта на транспортний засіб, а також страховки "зелена карта" на автомобіль.
  • Для школярів і студентів: 
  • Довідка з учбового закладу (студентам необхідно пред'явити студентський квиток)
  • Персонам у віці до 18 років необхідно надати свідоцтво про народження. Якщо вони подорожують самостійно-нотаріально завірений дозвіл обох батьків або у випадку, якщо вони слідують з одним з батьків - нотаріально завірений дозвіл від одного з батьків.
  • Державне мито за розгляд документів для громадян України складає 35 EUR (5 робочих днів), у терміновому порядку 70 EUR (3 робочих дні). ---Оплата здійснюється тільки в EUR при наданні документів в Консульський відділ. У разі відмови у візі державне мито не повертається. Від державного мита з вільняються: 
  • Пенсіонери (при пред'явленні пенсійного посвідчення); 
  • Діти віком до 18 років і діти віком до 21 року, які знаходяться на утриманні батьків.


Документи на шенгенську візу розглядаються протягом 5 робочих днів. При необхідності цей термін може бути продовжений до 30 днів.

Всі вищезгадані документи при наданні на розгляд повинні бути в оригіналах і копіях. Неповний пакет документів Консульський відділ не приймає на розгляд.

За необхідністю Консульський відділ може попросити надати додаткові документи, які підтверджують мету Вашої поїздки.